FASTIGHET:

Kyrkogatan 30

Kontorshotell Kyrkogatan passar för dig som...

...driver ett mindre företag som ensam eller ett fåtal anställda och som vill ha en flexibel hyrestid, i det centralaste läge man kan få, men till ett bra pris.

Kyrkogatan 30 har anor så långt tillbaka som mitten av 1800-talet. Det kan man bland annat kan se på portgången, som är anpassad efter tiden då hästar och vagn skulle få plats på där. Vi har varsamt renoverat den tidstypiska fasaden som har stora vackra spröjsade fönster, vilket ger ett fantastiskt ljus.

I denna vackra fastighet huserar endast kommersiell verksamhet så som en frisör i bottenplan samt Kontorshotell Kyrkogatan på övriga plan. Kontorshotell Kyrkogatan är ett kontorshotell med både hjärta - respekt för det klassiska i fastigheten, och hjärna - modern, flexibel service för dig som vill koncentrera dig på din verksamhet och låta någon annan sköta marktjänsten.

Fakta

Adress: Kyrkogatan 30
Ägs av: Saxborn Fastigheter
Förvaltas av: Opalen FastighetsFörvaltning AB
Område: Innanför vallgraven
Byggår: 1865
Ombyggnadsår: 2010
Fastighetstyp: Stenhus i fyra plan
Balkong: Ja, takterass på plan fyra
Service i fastigheten: Höghastighetsinternet, IP-telefoni, larm, inglasad gård, pentry/kök, mötesrum, kaffemaskin
Hiss: Nej
Övrigt: Besök Kontorshotell Kyrkogatan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att läsa mer om kontorshotellsverksamheten

Var hittar jag...

Spårvagn/busshållsplats

  • Domkyrkan 50m

Ut och äta?

På Kyrkogatan har du nära till allt. Ta ett steg utanför dörren så finner du allt ifrån restauranger, caféer och barer.

Service och
butiker

Här finns mataffärer, butiker och gym precis utanför.

Några minuters promenad från kontoret så kommer du till Trädgårdsföreningen och Kungsparken – härligt naturområde mitt i stan!