Information till dig

som hyresgäst

Alla frågor du som hyresgäst har gällande din lägenhet, lokal eller parkering besvaras av Saxborn Fastigheters förvaltare Opalen FastighetsFörvaltning AB. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mina sidor

Din boendepärm hittar du på www.opalen.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. under "Mina sidor". Där loggar du in med ditt användarnamn och lösenord.

Vill du göra en felanmälan eller har du några andra frågor?

Bor du hos oss och upplever problem i lägenheten vill vi omgående lösa det för dig. Maila kundservice@opalen.se eller ring 031-7998550 så får du snart hjälp med ditt problem.

Kontakta Opalen Fastighetsförvaltning

Saxborn Fastigheter

Saxborn Fastigheter har med sina 40+ år på nacken samlat stor kunskap genom åren. Vi har renoverat, byggt nyproduktion och drivit intern förvaltning med egen personal som med tiden gått över till dagens externa förvaltningsform

Alla faser har sin charm men ett genomgående tänk har alltid varit att skapa ett tryggt och bekvämt boende med ett stort personligt engagemang. Att skapa ett boende med hög kvalitet och sätta dig som hyresgäst i fokus är lika viktigt idag som det var 1975…

Hyresgäst

Information till dig som
hyresgäst

Alla frågor du som hyresgäst har gällande din lägenhet, lokal eller parkering besvaras av Saxborn Fastigheters förvaltare Opalen FastighetsFörvaltning AB. Din Boendepärm hittar du på www.opalen.se. Där loggar du in med ditt användarnamn och lösenord.

Kontakta kundservice

Våra fastigheter förvaltas av Opalen FastighetsFörvaltning AB.
Har du frågor är du välkommen att kontaka Kundservice.

Kundservice
Telefon: 031-7998550
e-post: kundservice@opalen.se

Mina sidor

Din boendepärm hittar du på www.opalen.se under "Mina sidor". Där loggar du in med ditt användarnamn och lösenord.

Vill du göra en felanmälan?

Bor du hos oss och upplever problem i lägenheten vill vi omgående lösa det för dig. Maila kundservice@opalen.se eller ring 031-7998550 så får du snart hjälp med ditt problem.

Kontakta Opalen FastighetsFörvaltning

Saxborn
fastigheter

Saxborn Fastigheter med sina 40+ år på nacken har samlat stor kunskap genom åren. Vi har renoverat och byggt nyproduktion, drivit intern förvaltning med egen personal om med tiden gått över till dagens externa förvaltningsform. Alla faser har sin charm men ett genomgående tänk har alltid varit att skapa ett tryggt och bekvämt boende med ett stort personligt engagemang. Att skapa ett boende med hög kvalitet och sätta dig som hyresgäst i fokus är lika viktigt idag som det var 1975…